OMNILS GROUP AB

Entreprenad & Bemanning

Vi levererar högkvalitativa städ och bemanningstjänster som överträffar förväntningarna. Vi sätter standarden i vår bransch och vi är stolta över att leva upp till vårt eget rykte hos varje kund. Genom att tillhandahålla konsekventa, flexibla bemanningslösningar med ett personligt förhållningssätt skapar vi långsiktiga relationer.

Driv ditt verksamhet problemfritt
med rätt personal

Kök

Smak är en av faktorerna som påverkar matupplevelser – presentation och service den andra.

Vår personal har jobbat inom besöksnäringen stora delar av livet. Vi talar språket, förstår hur köket fungerar, och viktigast av allt, vet vad vi ska leta efter hos kökspersonalen.

När vi rekryterar lägger vi mycket omsorg i att hitta effektiv och mångsidig personal som delar vår passion för bästa tillagning, presentation och service.

Vi väljer våra anställda noggrant och säkerställer deras kompentens och förmåga att arbeta under stress – ytterst viktigt om du vill undvika att stå där utan en viss ingrediens.

Restaurang

Som kundens främsta kontaktpunkt med ditt företag är det viktigt att din servitör ger utmärkt service och gör ett gott intryck.

Serveringspersonal, bartendrar, värdar … you name it, vi fixar det!

Oavsett om din verksamhet är en stor restaurang eller en liten och intim bar, är bra restaurangpersonal en viktig del av upplevelsen.

Bar- & serveringspersonal

Bra personal kan hjälpa din verskamhet att höja ett evenemang från “bra” till “oförglömligt”.

Du kan behöva fylla en specifik roll – en som inte ingår i ditt schema – där hjälper vi dig!

Konferens

Att anställa personal är en investering i ditt företag och ditt rykte. Därför är det viktigt att du letar på rätt ställe när du vill anställa permanent personal.

Housekeeping

När det gäller hotell är renlighet en av de viktigaste indikatorerna på hur väl ditt hotell tas emot av gäster och hur nöjda de är med sin vistelse. OMNILS är ett av Sveriges ledande hotellstädföretag som brinner för att erbjuda den bästa städtjänsten för hotell, resorter och konferenscenter. Vi följer ständigt utvecklingen för att säkerställa att vi erbjuder den senaste och mest miljövänliga tjänsten både gällande metoder, material och teknik.

Lokalvård

Våra anställda är välutbildade i de mest moderna och effektiva städkonceptet. De är också utbildade i arbetsmiljö och miljömedvetenhet. Alla städprodukter som används är miljövänliga. Personalen på OMNILS arbetar extremt hårt för att säkerställa att alla städtjänster utförs enligt högsta standard till våra kunders fulla belåtenhet.

Vi har

100% nöjd kund garanti