OMNILS GROUP AB

Städ & bemanning

OMNILS TECH

OMNILS TECH är ett privatägt företag som började sin resa 2021 och arbetar inom ett brett spektrum av sektorer och etablerar sitt namn genom att visa upp sina fantastiska verk och tjänster.

Vi strävar efter att bli din one-stop-lösning för tjänster som sträcker sig från det digitala företaget till att göra webbplatser och applikationsbaserade tjänster inom olika områden. OMNILS TECH följer alltid sina kärnvärden: att vara medkännande, uppfylla sitt engagemang, uppnå kundens tillförlitlighet, hålla uthålligheten och vara punktlig och felfri i varje arbete. Dessutom gör vår unikhet och exceptionellhet oss tillförlitliga för våra kunder.

 

OMNILS LOGISTICS

Med OMNILS Du kan lita på att vi levererar dina mest konfidentiella dokument eller paket till önskad plats helt intakt i tid!

OMNILS LOGISTICS, som grundades 2020, är ​​nu en one-stop-shop för leveranser som levererar samma dag och leverans nästa dag för alla proffs och företag i hela Sverige.

OMNILS HANDEL

Interflora

Interflora är en rikstäckande blomsterförmedling med närmare 600 Interflorabutiker och ombud spridda över hela Sverige.

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge https://www.interflora.se/hitta-butik/butik/5365#!/ https://www.interflora.se/#!/

 

OMNILS HANDEL

Direkten

Direkten är en unik kedja inom servicehandeln som består av enskilt ägda och drivna butiker. Med en unik personlig service och engagemang agerar butikerna tillsammans i en kedja och erbjuder konsumenten ett brett utbud av olika varor och tjänster inom bl.a. konfektyr, dryck, post, spel och fastfood. Direktenbutikerna består av Direkten, Direkten Nöje och associerade butiker.

https://www.facebook.com/direktenmoheda/

https://direkten.se/butik/moheda/